Salgs- og leveringsbetingelser for medlemskab til Sønderborg Kajakklub

1. Anvendelse

Disse generelle forretningsbetingelser gælder for salg af medlemsskaber af Sønderborg Kajakklub til sine kunder. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser omfatter kun handel med medlemskaber.

2. Om Sønderborg Kajakklub

Sønderborg Kajakklub er en forening (CVR-nr.: DK29598339) og beliggende Verdens Ende 10, 6400 Sønderborg

Sønderborg Kajakklub drives som forening, og varetager salg af medlemsskaber fra webstedet  http://www.sonderborgkajakklub.dk Sønderborg Kajakklub har følgende mail adresse: info@sonderborgkajakklub.dk,  hvortil spørgsmål og bemærkninger kan rettes vedrørende denne ydelse. Foreningen er stiftet d. 22. november 1929 og web-butikken er etableret 1. Jan. 2014.

3. Bestilling og ordrebekræftelse

Kun indehavere af et gyldigt betalingskort kan bestille medlemskab i web-butikken. For at kunne bestille medlemsskab, skal kunden indtaste de af foreningen angivne oplysninger. Bestilling af medlemskab sker fra Sønderborg kajakklubs hjemmeside, hvor de ønskede medlemskab af kunden lægges i en indkøbskurv.

Kunden påkræves at læse nærværende betingelser, samt opfordres til at udskrive ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen heraf, da ordrebekræftelsen vil være relevant i forbindelse med fortrydelse eller reklamation. Hvis kunden ønsker et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen, kan dette ske ved henvendelse til Sønderborg Kajakklub til den i pkt. 2 angivne e-mail adresse, idet denne opbevares hos Sønderborg Kajakklub

Alle aftaler mellem Sønderborg Kajakklub og kunden indgås på dansk.

4. Priser og betaling

Alle medlemspriser i Sønderborg Kajakklub´s web-butik er i danske kroner og uden dansk moms, da foreningen jf. momslovens §13, stk. 1 nr. 22 er momsfritaget. Priserne er inklusive transaktionsgebyrer og danske afgifter.

Ved levering uden for EU har kunden selv ansvaret for afregning af eventuel moms, gebyrer og andre afgifter. Alle priser er dagspriser, og Sønderborg Kajakklub kan løbende ændre disse, men naturligvis ikke for så vidt angår allerede bestilte eller betalte varer.

Som betalingsmiddel kan anvendes:

Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Betaling for medlemskab, trækkes fra kundens konto, umiddelbart efter varen afsendes til kunden. I forbindelse med Sønderborg Kajakklub afsendelse af varen sendes en faktura til den af kunden oplyste e-mailadresse. Fakturaen indeholder oplysninger om købsdatoen, det totale beløb som opkræves hos kunden, samt hvilket betalingskort, der er anvendt som betaling.

Sønderborg Kajakklub kan aldrig trække et større beløb, end det kunden har godkendt ved bestillingen.

Betalingssystemet er godkendt af PBS og er i overensstemmelse med Forbrugerombudsmandens vejledning om brug af betalingskort ved fjernsalg. Det betyder blandt andet at de oplysninger kunden afgiver i forbindelse med betalingstransaktionen beskyttes ved kryptering og kun kan læses af PBS.

Sønderborg Kajakklub kan på udvalgte produkter opkræve et transaktionsgebyr fra kunden. Er det tilfældet vil det klart fremgå, inden kunden godkender betalingen.

5. Levering

De bestilte varer leveres til den af kunden oplyste e-mail adresse. Den normale leveringstid er ganske få minutter fra det øjeblik kunden har gennemført betalingen og ordrebekræftelse er afsendt af Sønderborg Kajakklub.

Selve medlemskortet er vedhæftet som PDF-dokument. Det forudsættes at kunden er i stand til at åbne PDF-dokumenter.

Ved køb af medlemskab til Sønderborg Kajakklub, vil den e-mail  der tilsende som kvittering kunne udskrives og fungere som dokumentation for medlemskab.

Alle forsendelser sker via e-mail. Sønderborg Kajakklub er ikke ansvarlig for forsinkelser, der skyldes forhold uden for Sønderborg Kajakklub kontrol, med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

6. Fortrydelsesret

I henhold til ”Lov om visse forbrugsaftaler §17 stk. 2 jf. §9 stk. 2 nr. 2a” er køb af medlemskab ikke omfattet af fortrydelsesretten.

7. Reklamationer

Ønsker kunden at reklamere over den eller de leverede ydelser, skal dette ske hurtigst muligt efter leveringen, og senest 8 dage efter købet. Reklamation sker til den i pkt. 2 angivne e-mail adresse, eller pr. brev til Sønderborg Kajakklub,

Kasserer,

Verdens Ende 10,

6400 Sønderborg

 

8. Personoplysninger

Sønderborg Kajakklub, behandler kundens persondata i overensstemmelse med persondataloven. Kunden kan kontakte Sønderborg Kajakklub, såfremt der ønskes oplysninger om, hvilke data, der behandles om kunden, eller hvis oplysningerne ønskes slettet eller korrigeret.

Oplysninger om kunden benyttes kun af Sønderborg Kajakklub til opfyldelse af kundens bestilling af varer og til at informere om eventuelle problemer vedrørende leverancen. Helt konkret vil de faktuelle oplysninger være kundens navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, evt. mobil nummer, e-mail adresse, land, varer samt medlemstype

Alle personoplysninger transmitteres krypteret

Sønderborg Kajakklub videregiver i intet tilfælde kundens oplysninger til tredjemand, dog bliver disse vidregivet til Dansk Kano & Kajak Forbund for udstedelse af EPP beviser og fremsendelse af medlemsblad. Sønderborg Kajakklub er underlagt tavshedspligt i forhold til de fra kunden modtagne oplysninger. Sønderborg Kajakklub opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men de opbevares på en sikret server. Denne opbevaring eksisterer i 5 år, alene pga. bogføringsloven, da denne stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriel i 5 år.

Ansvarlig for at disse forhold bliver overholdt er Sønderborg Kajakklubs bestyrelse.

Der anvendes sessioncookies under ordre-afgivning. Disse slettes automatik ved ordreafslutning, eller -afbrydelse.

Logstatistik bruges på hjemmesiden og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Firmanavn bruger logstatistik til at optimere hjemmesiden og web-butikken, gøre den mere brugervenlig og målrette Sønderborg Kajakklub’s markedsføring.

Det er ikke muligt at få adgang til aftalen efterfølgende via hjemmesiden. Hvis Kunden ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af aftalen pr. e-mail, kan denne rekvireres på e-mail,

9. Diverse

Spørgsmål vedrørende levering betaling mv. kan ske pr. e-mail, info@sonderborgkajakklub.dk.

Hvis nogen del af disse generelle betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af disse generelle betingelser.